Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

case modulare beneficii Nomaad

10 beneficii ale caselor modulare

Tot mai des, construcțiile modulare se clasează în topul preferințelor imobiliare în România datorită procesului de construcție. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați să construiască în acest mod datorită rapidității, eficienței și costurilor. Iată cele mai semnificative 10 avantaje ale acestui tip de construcție:

  1. Viteză de construcție
    Proiectele de construcție modulară pot fi finalizate cu 30-50% mai rapid decât metodele tradiționale de construcție. Construcțiile modulare sunt realizate în spații interioare, iar finalizarea acestora poate avea loc în paralel cu lucrările de pe șantier (fundație, amenajari exterioare), fără a îți face griji cu privire la întârzierile cauzate de vreme.
nomad container modular Nomaad

2. Construcție în afara șantierului
Spațiile modulare sunt construite în afara șantierului tău, apoi aduse la locație, gata de montaj. Construcția în afara șantierului transformă procesul de construcție pentru companii, școli și persoane individuale, asigurând o gestionare mai bună a calității construcției și mai puține întreruperi.

3. Impact minim asupra afacerii tale
Frumusețea construcției modulare constă în faptul că 70% din activitatea de construcție se desfășoară departe de locația reală a șantierului – astfel încât poți menține desfășurarea normală a școlii sau afacerii tale cu un impact și întreruperi minime.

4. Materiale ecologice
Construcțiile modulare sunt prietenoase cu mediul – sunt construite cu materiale ecologice și conduc piața prin utilizarea materialelor reciclate. Procesul de construcție în afara șantierului asigură și mai puține deșeuri. Unul dintre avantajele construcției modulare este că te poți asigura că investești într-un proces de construcție durabil de la început până la sfârșit.

314342715 655268506139603 1196032334703979275 n Nomaad

5. Rentabil
Construcțiile modulare sunt foarte rentabile, cu opțiuni flexibile de plată disponibile și un timp de construcție mai scurt. Serviciul de proiectare este adesea inclus, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji cu privire la costurile arhitecturale în plus față de cheltuielile de construcție.

6. Design atractiv
Datorită designului inovator și practic, utilizând cele mai bune materiale de construcție durabile, construcțiile modulare sunt o soluție extrem de atractivă pentru școala, afacerea sau proprietatea ta rezidențială.

7. Opțiuni personalizate disponibile
Unul dintre principalele avantaje ale construcției modulare este designul personalizat, ceea ce înseamnă că fiecare spațiu este adaptat nevoilor tale. Construcțiile modulare pot fi făcute la comandă pentru a se potrivi exact cu spațiul și bugetul tău.

8. Flexibilitate de utilizare
Datorită designului personalizat, clădirile modulare sunt extrem de flexibile. Fie că ai nevoie de spațiu suplimentar pentru o cameră, birou, studio, sală de clasă, casă de vacanță sau spațiu pentru o afacere, construcțiile modulare pot să îndeplinească cerințele tale cu spațiul flexibil. Așa cum arată studiile noastre de caz, mulți clienți folosesc clădirile modulare pentru mai multe scopuri și acestea pot fi proiectate în consecință.

328607221 755984332759880 2483330212120680582 n Nomaad

9. Construcție de înaltă calitate
Datorită faptului că procesul de construcție al spațiilor modulare este realizat în interior, calitatea și siguranța sunt garantate, iar materialele de construcție sunt protejate de umiditate și vreme în timpul procesului de construcție.

10. Materiale durabile
Spațiile modulare sunt construite cu cele mai durabile materiale de construcție pentru a asigura o construcție modulară extrem de rezistentă. Materialele folosite pentru pereții interiori îmbunătățesc izolația fonică și rezistența la foc, iar structurile sunt extrem de etanșe, ceea ce asigură eficiența energetică.

Alegând să construiești modular, vei beneficia de un proces rapid, economic și eficient, cu materiale prietenoase cu mediul și durabilitate încorporată.

Construcțiile modulare Nomad sunt toate făcute la comandă și abordate cu un design modern, asigurând durabilitatea pe termen lung.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.