Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

nomad container modular Nomaad

Costuri de construcție pentru case modulare: un ghid detaliat

  • Acest articol oferă o imagine clară asupra costurilor implicate în construcția unei case modulare, luând în considerare factori precum dimensiunea, materialele și localizarea.

Atunci când vine vorba de construcția unei case modulare, una dintre principalele întrebări care apar este legată de costuri. Casele modulare au câștigat popularitate datorită eficienței și versatilității lor, dar este important să înțelegem în detaliu costurile implicate în acest proces. În acest ghid, vă vom oferi o imagine clară asupra costurilor de construcție pentru casele modulare, luând în considerare factori esențiali precum dimensiunea, materialele și localizarea.

casa modulara nomad 3 Nomaad

1. Dimensiunea casei modulare

Unul dintre factorii cheie care influențează costul construcției unei case modulare este dimensiunea acesteia. Cu cât casa este mai mare, cu atât costurile de construcție vor fi mai ridicate. Casele modulare sunt adesea măsurate în module individuale, iar costul va crește pe măsură ce adăugați mai multe module. De asemenea, dimensiunea influențează și necesarul de materiale, lucrări de fundație și echipamente suplimentare.

nomad container 2 Nomaad
  1. Materialele utilizate

Costurile de construcție pentru casele modulare variază în funcție de materialele utilizate. Există o gamă largă de opțiuni pentru finisaje interioare și exterioare, inclusiv lemn,panouri de tablă vopsite RAL, sticlă și multe altele. Alegerea materialelor poate avea un impact semnificativ asupra costurilor, deoarece materialele sau finisajele premium vor adăuga costuri suplimentare la construcție.

  1. Localizarea și transportul

Localizarea unde va fi amplasată casa modulară poate afecta semnificativ costurile. Dacă terenul necesită lucrări de nivelare sau alte pregătiri speciale, acestea vor adăuga costuri la proiect. De asemenea, costurile de transport ale modulelor de la fabrică la locația de instalare
trebuie luate în considerare. Cu cât locația este mai îndepărtată, cu atât costurile de transport vor fi mai mari.

nomad container 1 Nomaad
  1. Amenajarea și instalațiile suplimentare

Costurile de construcție pentru casele modulare pot varia, de asemenea, în funcție de gradul de finisare și instalările suplimentare. Adăugarea de facilități precum sisteme de încălzire/răcire, instalații sanitare premium sau tehnologii inteligente, poate crește costurile semnificativ.

nomad casa modulara 4 Nomaad

Concluzie

Construirea unei case modulare poate fi o opțiune economică și eficientă, dar este important să înțelegem costurile implicate înainte de a demara proiectul. Factori precum dimensiunea, materialele, localizarea și instalările suplimentare pot influența semnificativ bugetul total. Este recomandabil să discutați cu un constructor sau cu o companie specializată în case modulare pentru a obține o evaluare precisă a costurilor și pentru a vă asigura că proiectul se potrivește bugetului alocat.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.