Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

FONDURI EUROPENE min Nomaad

Fonduri europene si constructii modulare

Stim ca adesea bugetul ne impedica sa ducem la bun sfarsit un proiect pe care l-am inceput sau pe care ne dorim sa il incepem. Dar cu sprijinul necesar visele pot deveni realitate.

Programului national de dezvoltare rulala 2014-2020 vine in sprijinul celor care doresc sa dezvolte un proiect prin masura „Dezvoltarea exploatatiilor si a intreprinderilor”.

CUM TE POATE AJUTA ACEST PROIECT NATIONAL SI NOMAD CONTAINER SA TE DEZVOLTI?

Vorbim despre submasura 6.4 unde MADR anunta deschiderea, in perioada 2 noiembrie 2021, ora 9:00 – 1 februarie 2022, ora 16:00, a sesiunii de primire de proiecte pentru finantare pentru submasura 6.4 – Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole din cadrul PNDR 2014 – 2020.

Conform MADR, suma totala disponibila pentru investitii in cadrul acestei sesiuni este de 100 de milioane de euro.

„Detalii privind tipurile de investitii si conditiile specifice accesarii de fonduri europene pentru submasura 6.4 – Investitii in crearea si dezvoltarea de activitati neagricole pot fi consultate gratuit pe www.afir.info, in Ghidul solicitantului si anexele aferente acestuia, la secțiunea „Investitii PNDR”, pe pagina dedicata submasurii.’’ – conform MADR.

Asadar, cu sprijin de la stat și cu un proiect in minte, Nomad Container te poate ajuta sa iti dezvolti o afacere exact asa cum ai visat.

CE PUTEM FACE ÎMPREUNĂ?
Posibilitatile sunt multe, experitza noastra variaza de la case de vacanta pana la spatii de birouri sau magazine.

Dar hai să le luam pe rând…

Iti doresti să conturezi un business in turism? Perioada actuala este propice pentru a evada undeva unde sa simti uniunea intre om si natura.

Putem concepe impreuna un proiect cu unitati de cazare din containere care sa iti faciliteze dezvoltarea business-ului intr-un timp scurt.

290236935 560948805571574 3901318755851129192 n Nomaad

Iti doresti un business in HoReCa? Fapt deja cunoscut in istorie, spatiul schimba starea. Ne bucura, ne alina, ne emotioneaza, ne stabilizeaza… sau, dimpotriva ne scoate din echilibrul in care aflam.

O cafenea din containere sau Pop Up Café (termenul international) este, cel mai adesea, un container de aproximativ 15 mp, adica cu o lungime de 6 metri si latime de 2.45 metri.

Vestea buna?

Nomad Studio – produsul nostru standard, este chiar mai mare decat dimensiunile unui Pop Up Café – are 2.9 metri inaltime, 3 metri latime si 6 metri lungime, deci o suprafata totala de de 18 mp. Il putem customiza in diverse game de buget, in functie de ceea ce iti doresti sa realizezi.

Sau poate ca esti pasionat de bucatarie si iti doresti sa oferi experiente culinare de neuitat. Avem solutia ideala si pentru asta!

Restaurantul din containere poate fi compus in funcție de preferintele tale. Poți alege numărul de containere, tamplaria, culoarea si finisajul peretilor si a pardoselei, ba chiar finisajul fatadei care poate sa reflecte conceptul brandului – totul intr-un buget cu mult mai accesibil decat daca ai construi in mod tradițional un restaurant.

Bar Cafe Nomad Nomaad

Iti doresti un spatiu comercial? Sau poate chiar mai multe? Magazinele din containere comerciale pe care le putem configura au o eleganta aparte ce transgreseaza materialele sau finisajele si rezida in faptul ca noi lucram unu la unu cu tine, strangeam toate ideile tale intr-un concept coerent.

Containerele comerciale pot fi adaptate la tipul taude afacere.

Spatiu Comercial Nomad Nomaad

Iti doresti sa construiesti spatii de birouri? Cu o cerere in plina crestere in context pandemic din toate segmentele de piata, de la IT&C la farma, cu mai multe companii straine care vor sa intre în Romania, am dezvoltat capabilitatea de a realiza birouri personalizate, din containere, cu finisaje și dotari premium.

Spre deosebire de containerele de birou obisnuite, atmosfera creata cu ajutorul birourilor NOMAD stimuleaza performanta de top. Confortul ridicat, linistea si temperatura ambientala sunt calitati ale produsului nostru de care te vei bucura nespus.

Spatii birou Nomad 1024x576 1 Nomaad

Posibilitatile nu se opresc aici, dar ce trebuie sa stii este ca fiecare proiect beneficiaza de rapiditate, design conceptual, flexibilitate, dimensiuni personalizate, echipamente de siguranta și dubla izolatie termica. Pe langa aceste aspecte, fiecare proiect se preda la cheie.

Pe scurt, proiectul tau poate capata amploare. Poti beneficia de fonduri europene, iar noi te ajutam cu realizarea proiectului tau intr-un buget bine stabilit.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.