Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

hotel modular container Nomaad

Hotelul modular Stow Away din Londra

STOW AWAY CONSTRUIT DIN 26 CONTAINERE
Constructia cu ajutorul containerelor a trecut testul de-a lungul anilor, diverse orase din intreaga lume folosind materialul de constructie accesibil in avantajul lor.

Acum, vizitatorii din vibrantul district Waterloo din Londra pot sta la fabulosul hotel Stow-Away, un hotel durabil construit dintr-o structura impresionanta de 26 de containere de transport maritim.

hotel din containere maritime constructie modulara horeca Nomaad
interior hotel din onstructie modulara horeca Nomaad
design interior hotel din constructie modulara horeca Nomaad
hotel din containere maritime constructie modulara horeca idei de constructii modulare Nomaad

Exteriorul hotelului de containere este alb stralucitor, emanand o estetica contemporana. Capetele containerelor au fost taiate pentru a face loc ferestrelor mari cu vedere la strada. „Aripioare” din otel au fost adaugate la ferestre pentru a umbri incaperile interioare. Pentru a aduce un omagiu trecutului industrial al containerelor, spatele umbrarului a fost vopsit intr-un portocaliu stralucitor.

Hotelul ofera un concept apart-hotel, unde oaspetii pot sta doar o noapte sau luni la rand. Ca atare, camerele elegante sunt concepute pentru a fi mai asemanatoare cu apartamentele decat camerele de hotel. Captusite cu marmura si placaj colorat, camerele ofera spatii de cazare bine iluminate si confortabile, care atrag vizitatorii de toate tipurile.

Hotelul din containere este situat la doar cativa pasi de metrou Waterloo, ceea ce reprezinta un avantaj imens pentru calatori. Cu toate acestea, pentru a bloca zgomotul din statia aglomerata, tampoane speciale de cauciuc au fost plasate intre containere, adaugandu-se la lunga lista de facilitati utile a hotelului.

Inhabitat este sursa fotografiilor si a continutului acestui articol.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.