Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

case modulare

Mituri despre casele modulare

Daca te gandesti sa construiesti o casa sau un spatiu modular, trebuie sa stii ca este o alegere sustenabila. Cu toate acestea, exista o serie de mituri si conceptii gresite care te pot face sa ai dubii in ceea ce priveste achizitia.

Iata cateva dintre cele mai comune mituri despre casele modulare:

Mit #1 Nu sunt la fel de sigure precum casele traditionale

Casele modulare indeplinesc acelasi standarde de constructie ca si casele construite in mod traditional. Ele pot rezista incendiilor, cutremurelor, si oricarei alte conditii meteorologice extreme, precum si constructiile clasice din lemn/beton. De fapt, casele modulare au fost adesea alese de oamenii care reconstruiesc camine dupa dezastre naturale, deoarece procesul de construire este mult mai rapid. Standardele aplicate caselor modulare sunt adesea mai ridicate decat cele pe care trebuie sa le indeplineasca constructorii de case traditionale.

Nomad container loft Nomaad

Mit #2 Casele modulare sunt mici

Din nou, acest mit produce o confuzie. Casele modulare pot fi adaptate astfel incat sa creeze confortul necesar unui spatiu de locuit, ca si suprafata si compartimentare. In plus, constructiile modulare se pot alipi ca un puzzle, astfel creand o casa modulara de dimensiuni generoase.

Mit #3 O casa modulara se depreciaza in valoare

Majoritatea presupune ca o locuinta modulara se va deprecia ca valoare, precum o casa traditionala sau un vehicul. Dar casele modulare isi pastreaza valoarea datorita standardelor stricte pe care le indeplinesc si cererii tot mai mari de spatii modulare in industria imobiliara din Romania.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.