Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

311597881 633611134972007 1442270405315133993 n e1669037510350 Nomaad

Centru sportiv 82,5mp

Ai in minte un proiect spectaculos?

Te ajutam sa ii dai viata cu ajutorul proiectelor custom. Inspira-te din proiectele noastre custom realizate.

Un proiect custom...

... poate avea multe functionaliati. Proiectul prezentat are suprafata totala de 82.5mp si deserveste un centru sportiv realizat din 3 module.

◾ Constructie custom.
◾ Dimensiuni: lungime 11m, latime 2.45m, inaltime 2,9m.
◾ Compartimentare: pub open space cu bucatarie fast food, 2 grupuri sanitare, 2 spatii depozitare.
◾ Interior: dubla placare cu gips carton + vopsea lavabila.
◾ Pardoseala: Covor PVC Tarket.
◾ Pereti formati din panouri termoizolante PUR de 60mm.
◾ Tamplarie PVC Rehau cu geam termopan.
◾ Placare exterioara cu panouri microliniare gri antracit si riflaj din lemn Pin Nordic termotratat.
◾ Izolatie pereti: strat de vata minerala 50mm.
◾ Instalatie electrica si sanitara.
◾ Accesorii: convectoare de caldura, aer conditionat cu inverter.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.