Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

20220331 185159 Nomaad

Restaurant 198mp

Ai in minte un proiect spectaculos?

Te ajutam sa ii dai viata cu ajutorul proiectelor custom. Inspira-te din proiectele noastre custom realizate.

Un restaurant construit din containere...

... este un adevarat spectacol! Exact ca acest proiect de 198mp situat la poalele muntilor.

Detalii Proiect

Detalii proiect
◾ Constructie custom.
◾ Dimensiuni: lungime 6m, latime 3m, inaltime 2,9m x 11 module (suprafata totala 198 mp - 11 module).
◾ Interior: dubla placare cu gips carton + vopsea lavabila.
◾ Pardoseala: covor PVC pentru trafic intens.
◾ Pereti formati din panouri termoizolante PUR de 60mm.
◾ Tamplarie PVC Rehau cu geam termopan.
◾ Placare exterioara combinata cu profile de tabla si lemn Pin Nordic termotratat.
◾ Izolatie pereti: strat de vata minerala 50mm.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.