Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

WhatsApp Image 2023 02 06 at 11.34.41 1 1 e1675765681657 Nomaad

Studio – Bungalows 18mp

Ai in minte un proiect spectaculos?

Lasa-te inspirat de proiectele noastre realizate si contureaza mai bine imaginea proiectului tau.

La 1250m altitudine...

Ursa Mică Glamping Resort te asteapta cu o atmosfera si o priveliste unica! 😍 Bungalowu-rile realizate impreuna cu Nomad Container sunt pregatite pentru a primi iubitorii de natura side aventuri!

◾ Constructii standard.
◾ Dimensiuni: lungime 6m, latime 3m, inaltime 2,9m.
◾ Compartimentare: spatiu de cazare cu open space si grup sanitar.
◾ Interior: dubla placare cu gips carton + vopsea lavabila.
◾ Pardoseala: Covor PVC Tarket.
◾ Pereti formati din panouri termoizolante PUR de 60mm.
◾ Tamplarie PVC REHAU cu geam termopan, culoare gri antracit.
◾ Placare exterioara: Tabla Viking T35, Gri antracit.
◾ Izolatie pereti: vata minerala 50mm.
◾ Izolatie plafon si pardoseala: spuma poliuretanica cu celula inchisa.
◾ Instalatie electrica si sanitara..

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.