Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

pop up mall nomad container Nomaad

Primul „pop-up” mall din lume construit din containere

Boxpark este un parc alimentar si de vanzare cu amanuntul realizat din containere de transport maritim refacute in Marea Britanie.

A fost fondat de Roger Wade, care l-a descris ca fiind „primul mall pop-up din lume”.

Primul Boxpark a fost lansat în Shoreditch in 2011, un altul a fost construit in Croydon langa statia East Croydon in 2016, iar un al treilea a fost deschis in Wembley la sfarsitul anului 2018. Alte Boxparks sunt, de asemenea, planificate pentru alte orase si tari.

Potrivit fondatorului sau Roger Wade, care a inceput cu magazinul de moda de strada si eticheta Boxfresh, ideea unui centru comercial realizat din containere de transport maritim isi are originea in 1999, in timp ce participa la targurile germane cu Boxfresh.

Pentru fiecare spectacol, el ar trebui sa construiasca un mini magazin care sa fie apoi demolat si s-a intrebat daca ar putea construi un stand de expozitie intr-un container care sa poata fi refolosit.

El a spus:

„Acesta a fost inceputul fascinatiei mele, in 1999. Ani mai tarziu, un prieten conducea dezvoltari cu amanuntul, asa ca, in 2008-2009, m-am intrebat„ de ce sa nu construiesc o intreaga dezvoltare cu amanuntul din containere? ”

Primul Boxpark a fost construit in 2011 si a fost descris „primul pop-up mall din lume”.

croydon pop up mall din containere Nick Caville Nomaad
centru comercial constructii modulare boxpark Nick Caville Nomaad
centru comercial din containere credit foto Nick Caville Nomaad
interior centru comercial constructii modulare boxpark Nick Caville Nomaad

Sursa si Credit foto Nick Caville

Cu toate acestea, pana atunci containerele de transport maritim au fost deja folosite ca magazine pop-up, spatii de birouri si de vanzare cu amanuntul din intreaga lume, de exemplu magazinul portabil Puma City din orasele SUA si Bazarul Dordoy din Biskek, Kargazstan.

Compania are planuri de extindere in alte tari; cu toate acestea, un parc de vanzare cu amanuntul, numit si Boxpark, deschis in Dubai nu face parte din aceasta companie.

Sursa articolului Wikipedia

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.