Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

Untitled design Nomaad

Regulament concurs

Regulamentul concursului “NOMAD AWAY”


ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI


Organizatorul concursului “NOMAD AWAY” este NOMAD CONTAINER S.R.L., avand ca obiect de activitate: construcția de case și spații modulare. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștință publicului acest fapt.


ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI


“NOMAD AWAY” va fi organizat și se va desfășura în perioada 01.10.2022 – 15.10.2022, pe pagina oficială de Instagram NOMAD CONTAINER.


ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE


La concursul “NOMAD AWAY” are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.


ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI


Concursul “NOMAD AWAY” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 01.10.2022 – 15.10.2022, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
a) Să dea follow paginii de Instagram Nomad Container (https://www.instagram.com/nomadcontainer/);
b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 1 persoană cu care ar vrea să petreacă 2 nopți la Ursa Mica Glamping Resort (https://www.carpathianursa.ro/en/);
d) Să posteze concursul în Story pe pagina personală cu tag către @nomadcontainer;
e) Să urmărească concursul pentru a afla dacă este câștigător.


ART. 5 DESEMNAREA C ȘTIGĂTORILOR


Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, folosind un program special de extragere automată a unui câștigător care îndeplinește toate cerințele, pe data de 17.10.2021. Organizatorul îl va anunța pe câștigător, public pe pagina de Instagram că a câștigat concursul. Pentru a intra în posesia voucherului de cazare, câștigătorul are obligația de a contacta prin intermediul mesageriei Instagram organizatorul pentru a stabili toate detaliile.


ART. 6 PREMII


Premiul constă în acordarea unui voucher ce cuprinde 2 nopți de cazare într-o casă modulară realizată de Nomad Container în parteneriat cu Ursa Mică Glamping Resort, cu acces la saună și ciubăr.
După acordarea voucherului, câștigătorul va trebui să facă rezervare directă la Ursa Mică Glamping Resort într-un interval limită de o (1) lună.
Câștigătorul beneficiază de 2 nopți de cazare într-o casă modulară, pensiune complet inclusă și acces la saună și ciubăr.


*Băuturile servite la locație nu sunt incluse. Acestea se achită separat de către câștigător.

*Meniul pentru masă este unic și nu se repetă de la o zi la alta. În cazul anumitor restricții alimentare, este necesar să le menționați în momentul rezervării.


ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR


Câștigătorii au obligația de a furniza datele de contact: nume și prenume din buletin și adresă de e-mail până în data de 18-10-2022, pentru a se confirma câștigarea concursului. Ulterior, pe adresa de e-mail va fi trimis voucherul ce include 2 nopți de cazare la Ursa Mică Glamping Resort, într-o casă modulară realizată de Nomad Container.

După primirea voucherului, în termen limită de o (1) lună, se poate efectua rezervarea.


ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR


Câștigătorul concursului “NOMAD AWAY” nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului în bani sau în alte obiecte și nici nu poate solicita alte modificări.


ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI


Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina de Instagram Nomad Container în secțiunea Bio.

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.