Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

hotel container Nomaad

Stiai ca poti realiza un hotel intreg din containere ?

HOTELUL FLYING NEST SHIPPING CONTAINER
Este un resort construit din containere stivuite.

Constructiile din containere sunt super agile si pot fi mutate intr-o locatie noua si amenajate in mai putin de o zi.

In prezent, hotelul este cocotat la 5900 de metri altitudine, in statiunea de schi Avoriaz.

Proiectate de Ora-ïto pentru AccorHotels, fatadele originale din otel ale unitatilor au fost imbracate in panouri din lemn cald pentru o atmosfera confortabila.

Fiecare gazduieste o camera care consta intr-o zona de living, o baie si un pat situat sub o fereastra mare care prezinta peisajele.

Terasele exterioare conecteaza fiecare modul oferind in acelasi timp o zona in care oaspetii se pot aduna si socializa.

Ora Ito Flying Nest Mobile Shipping Container Hotel in French Alps 6 Nomaad
Ora Ito Flying Nest Mobile Shipping Container Hotel in French Alps 9 Nomaad
unitati cazare modulare flying nest shipping container hotel 1024x768 1 Nomaad
Ora Ito Flying Nest Mobile Shipping Container Hotel in French Alps 3 Nomaad

Vezi articolul original mai jos

Stay At A Shipping Container Hotel

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.