Contacteaza-ne: (+40) 774 403 729

mall container Nomaad

Un mall creat in intregime din containere

O zona de cumparaturi inovatoare realizata din containere de transport a readus cumparatorii la Christchurch CBD si a atras atentia din intreaga lume.

Christchurch este al treilea oras cel mai populat din Noua Zeelanda si poarta de acces catre Insula de Sud. In 2011, un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade a ucis 185 de oameni, provocand pagube pe scara larga cladirilor si infrastructurii. Aproximativ 70% din magazine, hoteluri si cladiri de birouri din inima orasului au fost demolate.

Reinnoirea comertului cu amanuntul din orasul central din Christchurch a facut un salt major in doar cateva luni, odata cu deschiderea unei zone comerciale pietonale realizata din containere de transport maritim.

Premii:

Property Council NZ RCG Retail Property Award 2012 – Merit

NZIA Canterbury Architecture Award 2012 – Planificare si proiectare urbana

NZIA New Zealand Architecture Award 2013 – Planificare si proiectare urbana

mall din containere christchurch Nomaad
idei din constructii modulare centre comerciale mall Nomaad
centru comercial din containere Nomaad
centrul comercial mall christchurch Nomaad

Sursa informatiilor si a fotografiilor prezentate

Ce spun clientii nostri

Solutia oferita de NOMAAD ne-a ajutat sa avem un control mai bun al bugetului, iar timpul de executie rapid ne-a permis sa ne concentram atentia pe strangerea de fonduri de care avem nevoie pentru urmatoarele constructii. A fost primul proiect realizat impreuna cu Nomad Container, dar cu siguranta vor mai urma si altele. Multumim.
Alexandru P.
De ce am ales Nomaad? Pentru ca ne-au castigat increderea inca de la primul contact. Am realizat o casa de vacanta impreuna in doar 30 zile iar astazi ne bucuram cu fiecare ocazie de ea.
Maria R.
Nomaad ne-a oferit exact ce am avut nevoie - un proiect modular modern, livrat la cheie in 2 luni, fara batai de cap, fara santier. In plus au fost prezenti si ne-au oferit explicatii si solutii oricand am avut nevoie. Multumim!
Constantin M.
Am realizat impreuna cu Nomaad un proiect mai amplu, compus din mai multe module. Am avut controlul bugetului de la bun inceput, iar datorita lor am reusit sa imi conturez afacerea.
Mirel V.
Cand ne-am gandit sa cumparam o casa modulara, eram destul de sceptici la capitolul izolatie si durabilitate, insa clarificarile pentru fiecare detaliu tehnic oferit de echipa de vanzari ne-a facut sa alegem Nomaad.
Cristina S.
Daca vreti o casa modulara, sunteti unde trebuie. Timp de executie rapid, livrat la cheie iar costurile au fost mult mai prietenoase decat cele pe care le-am primit pentru o casa traditionala.
Radu F.
Casa mea realizata cu Nomaad a trecut prin toate anotimpurile si da, au facut exact ce au promis. Nu am intampinat nicio problema, casa este foarte bine izolata, gandita si compartimentata pentru o familie de 4 persoane.
Razvan N.